Sta je op het punt om een bus te gaan huren? Let dan goed op onze punten in deze blog. Bij het huren van een bus komt veel kijken. Zo zijn er verschillende bus soorten verkrijgbaar en ben je door de juiste te kiezen vaak voordeliger uit. Deze informatie geven we je graag zodat jij straks een besluit kan nemen en de beste keuze kan maken tussen de verschillende busmodellen en verhuur partijen. Lees daarom snel verder en behaal je voordeel met onze tips.

Welke bus past bij de klus

Voor elke klus is er een geschikte bus verkrijgbaar. Zo heb je geen grote personenbus nodig om je kleine inboedel van a naar b te verhuizen. Daarom raden we aan om goed te kijken naar de functies van een bus. Hoeveel laadruimte heb je en heb je bijvoorbeeld een laadklep met leen lift nodig om zware meubels te verplaatsen? Door goed te kijken naar de diverse verkrijgbare bussen kun je straks een bus op maat gaan huren. Zo vind je de juiste bus voor jouw klus. Je kunt al kiezen uit de volgende soorten:

  • Bestelbus
  • Personenbus
  • Rolstoelbus
  • Verhuisbus
  • Vakantiebus

Beschik je over deze documenten?

Wanneer je een bus gaat reserveren moet je rekening houden dat je beschikt over de juiste documenten. Zo moet je beschikken over een geldig rijbewijs B of een BE. Dat hangt af van de bus grootte dat je gaat kiezen. Informeer hierover bij de verhuurder. Daarnaast moet je beschikken over een adreslegitimatie. Dit kan bestaan uit een loonstrook of een bankafschrift waarmee je aantoont waar je op dit moment woont. Ga je zakelijk huren? Dan heb je nog een bewijs nodig van inschrijving bij de kamer van koophandel.

Kies de juiste autodealer 

Een busje moet je altijd bij een betrouwbare autodealer huren. Bij een goede autodealer is er altijd kwaliteit aanwezig, zijn er goede verhuurafspraken en loop je niet tegen verrassingen aan. Ga daarom een goedkoop busje huren bij Bert Jonk. Dan weet je altijd dat je zorgeloos de weg op kunt gaan met een busje dat goed is onderhouden en altijd voor de verhuur uitgebreid is gecontroleerd.

Pin It on Pinterest